Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018  
 
 
  

De start van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 heeft op 26 en 27 januari 2018 plaatsgevonden. In Leeuwarden en Friesland zullen tal van events worden gehouden. Het hele jaar worden in Leeuwarden en Friesland allerlei activiteten georganiseerd: creatieve acts, events en voorstellingen zullen u verrassen.

In het kader van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 hebben de plaatselijk belang verenigingen van Mildam. Katlijk en Bontebok ook verschillende activiteiten georganiseerd. Er zijn o.a. fiets- en wandelroutes uitgezet.

Op deze pagina's kunt u deze fiets- en wandelroutes bekijken en eventueel de routes in GPX-fromaat downloaden. Bij de downloads zijn ook beschrijvingen en routekaartjes toegevoegd.

Op de websites van Mildam, Katlijk en Bontebok zullen ook andere activiteiten in het kader van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 worden gepubliceerd.
Mildam: http://mildam.org
Katlijk: http://www.katlijk.nl
Bontebok: http://www.bonteblog.nl


Er zijn 2 wandelroutes:

Er zijn 2 Fietsroutes:

Bij al deze routes kunnen met de download-knop routekaartjes, beschrijvingen en GPX-bestanden opgehaald worden. De bestanden zijn ingepakt in een ZIP-bestand en kunnen in een keer opgehaald worden.